Problem z Peugeotem 206 1.1 benzyna 2001 rok. Mianowicie przy przyspieszaniu słychać jakieś metaliczne głośne brzęczenie, ale gdy dojdzie do 1900/2000 obrotów odgłos znika Co to może być bo nie mam pojęcia? Miał ktoś coś podobnego?
Na postoju będę musiał się przysłuchać ale dziś nie mam jak także jutro odpowiem. Co do innych problemów to głównie sonda lambda pokazywała na komputerze słabo i po skasowaniu błędu check się zapala jak przekroczę 110 km/h i ten sam błąd. Chodzi też trochę nierówno na jałowym i na ciepłym gorzej odpala (na zimnym na strzała). Pompa wspomagania trochę wyje na postoju. Też się ciężko rusza, tak jakby miał jakiś opór przy ruszaniu, trzeba mu więcej gazu dać i wolniej sprzęgło spuszczać. Reszta w porządku, biegi ładnie wchodzą, oleju nie bierze wcale. Spadków mocy to nie zauważyłem ale też mam go od niecałego miesiąca i jest ten odgłos od początku. Przebieg według licznika 152000
Dobra ogólnie sprawdziłem i na luzie nie ma takiego dźwięku. Tak jak się przysłuchałem to nie jestem już pewien czy to jest metaliczny dźwięk czy nie. Bardziej takie buczenie? Brzęczenie? głośne, coś takiego
Najbardziej niebezpieczne dni tygodnia to piątek i sobota Czy wraz z początkiem weekendu na drogach robi się spokojnie? Niestety, to właśnie wtedy jest najbardziej niebezpiecznie: w piątki ma miejsce najwięcej wypadków, a w soboty ginie w nich najwięcej osób. Od piątkowego ...
[C] Alfa 147 2,0 TS / Audi A3 8P 2,0 FSI / BMW e87 120i Podstawowe kryteria zestawienia: - hatchback segmentu C - silnik benzynowy o mocy ok. 150KM - manualna skrzynia biegów - modele z okolic 2005r. Wytypowane modele do zestawienia: Alfa Romeo 147 2,0 TS - 150KM Audi A3 ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.