Witam. Budżet: 6 tys Województwo: Łódzkie +/- 75 km Użytkowanie: 80% poniżej 10 km (rzadko trasa) Wymagania: klima, silnik nie większy niż 2.0,
Rozglądałem się za audi 80 lecz trudno o dobry egzemplarz , za tą kwotę można polować na a4? Auto powinno być 5 drzwiowe no i nie za drogie w utrzymaniu ani naprawach. Jestem młody ale nie "gniewny" A drugie pytanko mmą, czy lepiej kupić jakiś starszy większy samochód czy może za tą kwotę jakieś punto z 2000 r +?(punto tez mnie interesuje ale tylko 1.2 16v)
Za 6k kupisz już spokojnie A4 ale szukaj 1.8 Ja bym postawił na coś pomiędzy Puntem a A4. A3, Golf, Astra, Focus, Civic, E11, 323F, Octavia VAG-i z 1.8/2.0 Astra 1.6 8v, 1.8 16v Focus 1,6/1.8 E11 1.4-1.6
Dlaczego Octavia to jeden z najpopularniejszych modeli w Polsce? Škoda Octavia regularnie znajduje się w czołówce polskich rankingów sprzedaży, zdobywając serca kierowców niezależnie od wieku czy potrzeb. Wysoka pozycja Octavii nie jest dziełem przypadku, a ...
Olej w silniku po przebiegu 10000 km vs 20000 km, jak wygląda różnica? Wspominałem na forum, że postaram się wrzucić zdjęcia oleju po przejechaniu dystansu 10000 km i później po osiągnięciu kolejnego pułapu bez jego wymiany czyli 20000 km. Dodatkowo dołączę jeszcze zdjęcie z tym jak wygląda ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.