zachary napisał(a):Że niby na jakiej podstawie mandat mogą wystawić?
No właśnie podstawy do czegoś takiego nie ma. Liczą pewnie raczej na zestresowanie kierowcy, który zdenerwowany przyjmie mandat i tyle... Dlatego podczas rozmowy z policją przede wszystkim należy zachować spokój
Trochę nie rozumiem, jakie mają podstawy do postawienia mandatu w ten sposób. Tak samo mogli by cykać foty na różnych odcinakach drogi i obliczając średnią wysyłać mandaty, gdyby okazała się zbyt wysoka.... bezsensu
kamaMa napisał(a):Trochę nie rozumiem, jakie mają podstawy do postawienia mandatu w ten sposób.
Podstawy do wystawienia mandatu w taki sposób nie ma. Ale zdenerwowany kierowca różne rzeczy przyjmie. Dlatego piszemy o tym, by kierowcy nie łapali się w taką pułapkę
Też tak uważam! Nie trzeba kozaczyć bo wiadomo, że oni i tak w początkowej fazie wygrają, ale spokojnie poczytać, dowiedzieć się o podsawowych prawach i wtedy będzie gites.
Poradnik o przedłużeniu życia akumulatora bezobsługowego Zrobiłem poradnik w formie filmiku na temat przedłużeniu żywotności akumulatora bezobsługowego ponieważ właśnie takich akumulatorów jest coraz więcej a ich żywot jest bardzo krótki. Zapraszam do obejrzenia i ...
Mnie ostatnio zdziwiło, jade za policją koło 50/km nagle oni hamują i jadą z 30km/h a ja tak za nimi chociaż i tak niedługo bo później skręciłam ale nie wiem co chcieli tym osiągnąć, w każdym bądź razie nic przednimi nie jechało.
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.