Witam. Posiada poloneza atu z 97 r. i mam problem z cewką zapłonową. A mianowicie znikła mi iskra na świecach, więc wymieniłem ją na nową i aoto zaczeło chodzić ale po chwili znowu na nowej cewce znikła mi iskra aoto zgasło a przy próbie ponownego uruchomienia strzeliło w gażnik i pużniej już w cale się nie odezwało.[/list]
W Polonezie Atu Plus nie ma gaźnika.Jaki masz wtrysk,ewentualnie jakią masz cewkę zapłonową - dwie podwójne,ktróe można wymieniać osobno,czy jest jedna?
Odpuść dzisiaj, nie spiesz się na cmentarz i nie zabieraj tam innych...
Minęło 40 lat Malucha - Fiat 126p Pierwsze egzemplarze Fiata 126p popularnego Malucha zmontowano 6 czerwca 1973 roku w zakładach dawnej Fabryki Samochodów Małolitrażowych w Bielsku-Białej, z oryginalnych włoskich części, gdyż wcześniej, od 1972 roku ...
Kia pro_cee’d GT - pierwszy szkic nowego samochodu Koncern Kia Motors opublikował wczoraj pierwszy szkic nowego samochodu o wyraźnie sportowym zacięciu - modelu pro_cee’d GT . Producent nie zdradza jeszcze wielu szczegółów dotyczących nowego modelu jednak ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.