30 Lis 2010, 13:17
[link do oferty na Allegro wygasł] tu znalazlem perełke, co myslicie o niej?
Jest pare ale, pytałem się czy przebieg autentyczny, facet powiedział, że jak najbardziej tak, bo stała chyba z 2 lata na parkingu policyjnym bo była kradziona, teraz ma nowy dowód i i niby wszytko jest ok, jak to do końca sprawdzić, chce podjechać z samochodem na Policje i poprosić o sprawdzenia, czy nie będzie z tym problemu? Pytałem się faceta czy możemy podjechać na stacje SKP, oczywiście też nie ma problemu. Rozrząd wymieniany ponoć 1500 km temu. Już na zimówkach. Jedynie te amorki do roboty, wyjdzie na SKP. Za te pieniadze w tym stanie to chyba dobra propozycja co myślicie. Wielkie dzięki
[ Dodano: 30 Listopad 2010, 12:38 ]
Acha, jeszcze jedno pytanko. Nie mam zniżek na OC, czy jeżeli ja kupie auto na siebie i potem zrobie współwłaściciela osobę która ma zniżki to wtedy zniżki przejdą też na mnie? Czy głównym kupującym musi być osoba która ma zniżki. Jak to obejść w przypadku gdy nie możemy zabrać z sobą głównego kupującego? Mógłbym zrobić tak że ta osoba mi się podpisze na pustej kartce, a ja wypełnie umowę. Oczywiście ona o wszystkim wie, tylko nie może ze mną jechać. Pozdrawiam