Witam.
Kupiłem miesiąc temu samochód od dealera. Auto posiada przedni panel Kenwood DDX 7029. Miał wymieniany akumulator, więc wszystko się zresetowało- ja jako nowy właściciel nie otrzymałem informacji dot. ponownej instalacji radia. Jak dotychczas to udało mi się podłączyć moduł Bluetooth , telefon, aktualizowałem oprogramowanie i sterowniki do dźwięku, wsteczną kamerę podłączyłem.. Wszystko działa jak powinno, jednak nie potrafię rozgryźć nawigacji. Dostałem od dealera jedynie instrukcję obsługi tego radia, ale nic więcej.. Moduł nawigacji jest, bo poprzedni właściciel miał mapy, ale ja nie potrafię tego zainstalować.. zdjęcie z głównego menu:
http://imgur.com/gmDKI53Po kliknięciu w ikonkę NAVI ukazuje się napis: brak map.. Nie wiem jak mam je zdobyć, kupował nie będę, gdyż poprzedni właściciel jakoś z nich korzystał. Jest możliwość może, by wgrać jakieś darmowe mapy typu OSMapa? Bo chyba automapy nie ma możliwości wgrania? Bo zakupiłem sobie kiedyś AM, a teraz takie wielkie zaskoczenie z tą nawigacją..
Proszę o pomoc.
![Exclamation :!:]()