Coś się stało z tylnymi lampami, a mianowicie nie świecą przeciwmgielne i wsteczne, z obydwóch stron, żarówki sprawdziłem, bezpieczniki również, przy żarówkach wszystko wygląda w porządku.
Co może być tego przyczyną?
Następne moje pytanie dotyczy pewnego urządzenia (?), właściwie jest to jakaś puszka, do której dochodzi wtyczka z kablami, a wygląda tak:
[link wygasł]
Do czego to służy ? Jest to owinięte jakąś gąbką, nie wiem po co...
Moje kolejne i już ostatnie pytanie, dotyczy obrotów, mianowicie są nie równe, czasem jest 900, czasem 1000 a czasami dochodzi do 1600, jeżeli dostanie nagle "kopa" to spadają do 1000 i tak sie utrzymują, czego to może być wina ? Jest to strasznie irytujące, zwłaszcza w korkach.
Poniżej filmik przedstawiający sytuację:
[Aby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum » zaloguj się]
Import aut z Japonii: niezawodność, oszczędność i technologia w jednym Europejscy i również polscy kierowcy coraz częściej decydują się na zakup auta z Japonii. Mowa tu nie tylko o luksusowych samochodach europejskich marek, ale także autach JDM, a więc stworzonych z myślą o tamtejszym ...
Renault Supercinq Baccara Baccara to superwyrafinowana wersja Renault Supercinq: skórzana tapicerka i kierownica pokryta skórą, dopasowane wnętrze w beżowych tonacjach, gałka dźwigni zmiany biegów pokryta czarną skórą, ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.