Witam, mam forda focusa 1.8 tdi z 2001r. od około tyg raz na jakiś czas mi dziwnie "klekocze" w silniku. Dzisiaj samochód mi 2x zgasł na luzie a następnie rzucał do końca drogi tak jak by się dławił. Samochód mam nieco ponad miesiąc i zamontowałem w nim car audio nie duże tydzień po zakupie auta. Ma ktoś jakiś pomysł co może się dziać ? Każdego kogo pytam mówi mi że to mogą być wtryski, a mój ojciec jest przekonany że to wina audio. Dodam jeszcze że silnik chodzi jak by był nowy i odpala za 1 razem
Może mają cna myśli audio autorowi chodziło o słaby akumlator i stad przerywanie,jednak objawy byłyby też inne. Skoro filtry wymienione,to również obstawiam wtryski,udaj się do warsztatu aby to po prostu sprawdzili.
Folia do oklejania samochodu. Czy naprawdę jest skuteczna? Każdy właściciel samochodu chcę przedłużyć okres cieszenia się nowym i pięknym autem tak długo, jak to możliwe, dlatego stara się chronić go przed uszkodzeniami. W tym celu robi przeglądy techniczne, stosuje drogie oleje ...
Audi e-tron GT concept - stylistyka i nadwozie Niskie, szerokie i z dużym rozstawem osi – oto proporcje klasycznego Gran Turismo. Wpisuje się w nie również Audi e-tron GT concept. Ma 4,96 m. długości, 1,96 m. szerokości i 1,38 m. wysokości. Lekka karoseria ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.