REKLAMA

Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
Kao napisał(a):a Ty jesteś zamroczony fanatyzmem do marki i nie dostrzegasz tych złych stron, czy nie można powiedzieć sobie szczerze ''tak lexus ma tandetne wnętrze biorąc pod uwagę to ile kosztuje i z jakiego jest segmentu'' to jeszcze oczerniasz innych że rozpowiadają nieprawdę
ehh...... A ten dalej swoje, pokaz mi gdzie napisałem ze lex jest zły, bee i nie warty polecenia? a zreszta dajmy sobie spokój bo te podąża w złą stronę.Vogue napisał(a):Ja Ci życzę żebyś załapał trochę dystansu Kao, bo "Lexus" działa na Ciebie jak zapalnik i odpalasz się obrażając połowę forum żeby udowodnić jakie to są złe konstrukcje w porównaniu do tych Europejskich.
bo nic z nią się nie dzieje, jest tego mało większość forumowiczów nawet nie miała okazji tyłka w niej usadzić, dla mnie zwykłe auto ale UWAGA odnotowałem kilka razy odpadający lakier od blachy w przedniej części auta co za tym idzie rdza, to samo ze śrubami. Auta kilkuletnie. Może gdzieś uda mi się wygrzebać foty to wrzucę jak to wygląda, u mnie jezdzi tego sporo, mamy jeden z największych warsztatów w okolicy, na placu do naprawy zawsze ok 80 aut i alfy nie widać za bardzo więc można pobić stereotyp że się ciągle psuje. Mam jednego klienta tutaj co kupił nówkę i już kilka razy był na gwaracji bo coś nie działa albo check się świeci a oni rozkładają ręce bo nie potrafią znaleźć przyczyny ale to pojedyńcze wpadkowe sztuki które darzają się każdej marce. Na mnie to auto nie robi totalnie żadnego wrażenia może dlatego że nie jestem zwolennikiem uturbionych pierdziawek podkręconych na maxa, poza tym do hot brakuje mu lepszych hamulców i powadzenia chodz jest dość sztywny, na mieście pewnie męczy.dandan86 napisał(a):Nie wiem, dlaczego wszyscy milczycie na temat AR - czy to jakaś cicha sugestia..?
dandan86 napisał(a):2.5T, 3.0 T6 oraz 4.4 V8?
Domyślam się, że V8 będzie palić jak smok i OC kosmiczne.. a serwis?
jeszcze jak! Jeśli jest dobra baza i jeśli o tą powłokę dbasz ofcdandan86 napisał(a):A co z ceramiką na lakier, czy nałożenie ceramiki serio daje jakieś zabezpieczenie?