REKLAMA
Witam.
Chciała bym przestrzec przed jeszcze jednym oszustem.
Edan Seppo
*SC427412*
3 Abbeylands High Street
Dunbar, East Lothian
EH42 1EH
United Kingdom
Fax +44 13 68300010
Zainteresował mnie samochód wystawiny na oto moto Volkswagen Golf 6 1.6 TDI 2010 19 000pln
A oto jeden z e-meil
Szanowni Państwo,
Jestem Edan Seppo z Inchview Car Sales Ltd.
Pojazd że jesteś zainteresowany, to na podstawie umowy leasingu w C Inchview Car Sales Ltd, ale właściciel nie był w stanie płacić swoich miesięcznych ratach do naszej firmy, dlatego też odebrać w posiadanie tego pojazdu.
Teraz sprzedajemy je w podanej cenie, w celu odzyskania pozostałego zapłaty z tytułu umowy leasingu i jest to ostateczna cena tego pojazdu bez żadnych innych zobowiązań z długów) i podatków ukrytych w naszej firmie.
Pojazd jest europejska wersja z kierownicą oryginalnego po lewej stronie, w doskonałym stanie, nigdy nie uczestniczy w wypadkach.
Wejdzie ona w Książka serwisowa, wszystkie dokumenty wymagane do rejestracji i 6 miesięczną gwarancję naszej firmy.
Posiadamy własne Logistykę i oferujemy bardzo atrakcyjne usługi kurierskie po rozsądnych cenach w jedynym paliwem i autostrad opłaty). W celu zminimalizowania kosztów tej transakcji jesteśmy rozliczania tylko paliwa i opłat na autostradzie. Prosimy o podanie dokładnej lokalizacji, aby dać Ci dokładną kwotę musisz płacić za przesyłkę.
Biorąc pod uwagę, że jest to nasza pierwsza transakcja, wolimy używać Allegro transakcji upewnić się, że dostaniesz swój pojazd i dostaniemy pieniądze w bezpieczny sposób.
Więcej szczegółów w jaki sposób transakcja odbędzie się, proszę zadzwonić pod numer telefonu poniżej lub po prostu odpowiedzieć na ten e-mail.
Dziękujemy za zainteresowanie!
Szanowni Państwo,
a teraz ostatni (było ich kilka bo w kazdym pisałam o moich wątpliwościach)
Załączniki: dokumenty samochodowe, Inchview Car Sales Ltd - dokument włączenie
Pojazd był wykorzystywany w Niemczech (posiada niemieckie dokumenty) więc ma prawdziwą kierownicę lewą boczną.
Możemy zrozumieć swoje obawy ale Inchview Car Sales Ltd to firma z doskonałą renomą. Robimy sprzedaży samochodów internet przez długi czas z wieloma klientami. Mamy przypisane Państwu naszą firmę cały raport, gdzie można zobaczyć wszystkie szczegóły.
Cała transakcja zostanie wykonana transakcji Allegro koryta (trzecia - neutralny). Allegro zapewni pieniądze dla Ciebie i da nam gwarancję, że jesteś poważny kupiec.
1. Ty jako Kupujący, jeśli jesteś pewien, że o samochodzie i chcesz iść do przodu w ten sposób, będziemy potrzebować następujące szczegóły, aby rozpocząć transakcję:
Imię i nazwisko:
Pełny adres:
Miasto:
Kod pocztowy:
Kraj:
Numer telefonu:
Skan paszportu, dowodu osobistego lub prawa jazdy (w celu potwierdzenia swoich danych).
2. Nasza firma - Inchview Car Sales Ltd - jako Sprzedawca poinformuje Allegro transakcji (trzecia - neutralny) o sprzedaży tego pojazdu do Ciebie.
3. Transakcje Allegro zaprosi do złożenia ceny pojazdu 20 500 zł, w neutralnym regionalnej Allegro rachunku bankowym, który Allegro transakcje kontroli. To konto bankowe zostanie podany przez Allegro po rozpoczynamy transakcję.
4. Po kwoty zdeponowane na Allegro regionalnego rachunku bankowego, a my wyślemy ci pojazd na 7 inspekcji dni okres, w którym trzeba podjąć decyzję, czy przyjąć pojazd, czy nie. Korzystanie Allegro trzeciej płacisz po otrzymasz i skontrolować pojazd.
5. Jeśli odrzucić, depozyt zostanie zwrócony w całości i musimy zorganizować wysyłkę z powrotem do pojazdu, na nasz koszt. Jeśli zdecydujesz się przyjąć pojazd, musisz wyrazić zgodę, aby środki przekazywane do naszej firmy.
Metoda ta jest bezpieczna dla nas, bo widzimy pieniędzy istnieje i jest prowadzony przez Allegro transakcji zabezpieczonej konta.
Jest bezpieczny dla Ciebie, ponieważ depozyt jest również ubezpieczone przez Allegro transakcji.
Tego e-mela postanowiłam wysłać do Allegro.Niestety moje przypuszczenia ,że to oszust potwierdziły się. Kiedy wysłałam do niego odpowiedz z Allegro wiecej sie nie odezwał. :twisted