18 Mar 2013, 15:20
OSZUŚCI na GRATKA.pl!!!!!!!!!!!!!!!!!! Używają AirCargo Ltd!!!!!
Land Rover Freelander za 15.000 euro z 2012 roku, bez szwanku. Link znikął, ale przesyłam treść maila jaką otrzymałam kilkakrotnie (obojętnie jakie pytanie zadałam), nie bylło innych namiarów tylko adres mailowy: [email widoczny po zalogowaniu], koleś w mailu przedstawił się jako "Will". Dla mnie sprawa okazała się oczywista, gdy wystukałam w Google "AirCargo Ltd" i pojawił się post na tej stronie o oszustach (treść listu jaki otrzymałam od p. "Willa" pokrywa się z treścią listu od innego forumowicza z września dot. Forda Kuga). Oto treść "podejrzanego" maila:
Witam,
Pojazd jest w stanie jak nowy, nie ma technicznych uszkodzen na wszystkich, bez zarysowan lub wgniecenia, nie ma ukrytych wad, mieta
stan, ksiazka serwisowa, wypadku wolne, niemieckie papiery. To ma tytul wlasnosci, oczyszczony z wszelkich zobowiazan i oplat oraz
posiada wszystkie dokumenty potrzebne do rejestracji to, certyfikat TUV, COC, itp.. Nie bedziesz musial placic dodatkowych podatków
za to jest mój osobisty samochód, pracuje w Polsce w ciagu ostatnich 2 miesiecy i kupilem samochód. Moja firma chce
mnie z powrotem do domu, wiec obecnie jestem w Anglii (UK). Przynioslem do domu samochodem ze mna, a teraz znajduje sie w Anglii. Staram sie
sprzedac po tej cenie, poniewaz nie uzywam go juz (kierownica jest po lewej stronie i jest bardzo trudne dla mnie do prowadzenia
go), a szkoda, aby utrzymac taki piekny samochód i nie uzywac go .. Próbowalem sprzedac samochód w Wielkiej Brytanii, ale nikt nie chce kupic w lewo
kierownicy samochód od strony kola. Mój samochód jest juz na AIRCARGO LTD (lokalne przedsiebiorstwo zeglugowe stad-Londyn) na ich lokalne
reprezentant. (zaplacilem te firme dbac o tej transakcji, wiec nie musisz sie martwic, jak bedziesz placic tylko
cena samochodu). Mozemy miec wiele, jesli jestes naprawde zainteresowany kupnem.Cena nie jest do negocjacji, ale zawiera
Transport na Twój adres.
Prosze pisac do mnie z powrotem do dyskusji tylko jesli jestes zainteresowany, bo jestem zmeczony osób, które zadaja pytania i nie sa
zainteresowany w ogóle.
Pozdrawiam!
Will
Hi,
The vehicle is in like brand new condition, has no technical damage at all, no scratches or dents, no hidden defects, mint
condition, service book, accident free, german papers. It has the title of ownership, cleared of any obligations or fees and
comes with all the documents you need to register it, Tuv Certificate, COC, etc.. You will not have to pay additional taxes
for this, is my personal car, I have worked in Poland for the last 2 months and I purchased the car there. My company wanted
me back home, so currently I am in England (UK). I brought the car home with me and now is located in England. I am trying to
sell it at this price because I not use it anymore (the steering wheel is on left side and is very difficult for me to drive
it), is a pity to keep such a beautiful car and not use it.. I tried to sell the car in UK, but nobody want to buy a left
side steering wheel car. My car is already at AirCargo LTD (a local shipping company from here-London) at their local
representant.(I paid this company to take care about this transaction so you don't have to be worried as you will pay only
the price of the car). We can have a deal if you are really interested in buying it. The price is not negotiable but includes
the transport to your address.
Please write me back to discuss only if you are interested because I am tired of people that ask questions and are not
interested at all.
Best Regards!
Will