Te światła niepotrzebnie robiłeś. Psują całość. Z tyłu nie jest pociągnięty błotnik za kołem. W przedniej szybie na dole są jakieś trójkątne wżery nie wiem co to jest czy to tak miało być. Ogólnie gdyby nie było tych świateł to nawet nie jest źle .
Poprawiona wedle zyczenia A te trojkaciki na szybie to ulotki wlozone za wycieraczke wiec tak mialo byc:) Ogulnie gdybym zrobil tlo na jakims zlocie bylo by fajnie ale jakos nie lubie sie bawic z tlam, najgorzej z cieniami.
Import aut z Japonii: niezawodność, oszczędność i technologia w jednym Europejscy i również polscy kierowcy coraz częściej decydują się na zakup auta z Japonii. Mowa tu nie tylko o luksusowych samochodach europejskich marek, ale także autach JDM, a więc stworzonych z myślą o tamtejszym ...
Wyprawa na narty: jak się do niej przygotować? Rodzinna wyprawa na narty może okazać się wspaniałą przygodą. Im więcej śniegu, im nowocześniejsze wyciągi i piękniejsza okolica – tym więcej wspaniałych wspomnień z takiego wyjazdu. By móc jednak korzystać z ...
Moze i wygladala by lepiej ale bawilem sie z tym i za nic nie chciala mi wyjsc ladnie ta maska wiec wkoncu ja odpusilem a teraz nie moge znalesc tej foty z ktorej bralem silnik jakbys mial czas i checi to mozesz sie pobawic z ta maska i ja tam wkleic
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.