Audi A6 2.4 ile pali gazu???

21 Lip 2008, 21:47

To ja już nie wiem???takie instalacje IV czy V są pewnie dobre i drogie...może jednak nie będę zakładał tej instalacji i kupie diesla.
Gazdi
Nowicjusz

21 Lip 2008, 23:32

I pewnie nikt za Ciebie decyzji nie podejmie, ale w tym wątku zostało dużo napisane, że IV generacja jest całkiem dobrą instalacją (nie powoduje spadku mocy, dobrze wyregulowana nie przyśpiesza zużycia silnika) a V jeszcze lepszą. Jeśli jednak nie cierpisz na nadmiar gotówki i nie planujesz gigantycznych przebiegów (różnica w spalaniu między IV a Vgen.) IV gen. jest całkiem wystarczająca (ceny od ok. 2500zł). Najważniejsza i tak jest fachowość zainstalowania i regulacji, czyt. dobry sprawdzony zakład. Warto nawet zapłacić trochę wiecej, bo oszczędza się na cenie paliwa a nie na samej instalacji.
morris
Nowicjusz

Miejscowość: Lublin

22 Lip 2008, 09:42

Cena V generacji to około 5-6 tyś.
Odpuść dzisiaj, nie spiesz się na cmentarz i nie zabieraj tam innych...
MotoAlbercik
Moderator
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 1212
Miejscowość: Tychy
Auto: Jeep Grand Cherokee WJ QD HQ
Silnik: 4,7 ccm3 253 KM
Paliwo: Benzyna + LPG
Typ: Terenowy
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2000

18 Sie 2008, 00:33

Mam A6 z sekwencja pali mi 10-12 LPG w miescie przy 3-4 tysiecy obrotow
audi-a6
Nowicjusz

Miejscowość: Piotrkow Trybunalski
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Toyota Corolla E11 G6 / G6R (1997–1999)
    Zaprezentowana w 1997 kolejna, przednionapędowa generacja Corolli zasłynęła uniwersalnością zastosowań oraz trwałością i bezawaryjnością. Podobnie jak w przypadku wcześniejszych generacji, z którymi dość mocno była ...
    Światowy Zlot Citroenów 2CV
    Światowy Zlot fanów modelu Citroena 2CV zgromadził miłośników już po raz dwudziesty drugi. Odbył się on pod koniec lipca od 26 do 30 w portugalskim kurorcie Ericeira nad Oceanem Atlantyckim. Światowy Zlot 2CV ...