REKLAMA

Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
hałabała napisał(a):hyundai galloper 2,5tdi/ 3,0v6 pb
opel frontera b
krzysiek4000 napisał(a):niezniszczalnym silnikiem
krzysiek4000 napisał(a):2,5 R5 TDI
runForestRun napisał(a):Wybierz jedno
krzysiek4000 napisał(a):Skoro chcesz jeździć w trasy to po co ci terenówka
dzida napisał(a):tak jak Krzysiek pisze odpuść te terenówki, bo to nie są auta na autostrady
runForestRun 2,5TDI R5 jest ok i chyba go mylisz z V6
z wymienionych jestem za Sonatą i Magentisem
hałabała napisał(a):Jaki silniczek w sonacie? W 607 który diesel?
Panowie manual czy automat? Serwisowanie automatu o ile % będzie droższe od manuala? Jeździłem dwoma skrzyniami więc wiem na co się pisze
hałabała napisał(a): Naprawdę wierzycie, że w Polsce 20 letnia audica będzie miała 270k? ona może mieć 1 270 000
Najlepiej żaden, chyba że chcesz czasem zasmakować Pendolino czy co tam jeździ na tyh międzynarodowych trasachhałabała napisał(a):W 607 który diesel?
szybki napisał(a):To może zacznijmy od tego ile autor tematu ma na holowanie auta że podaje tak beznadziejne propozycje...607 diesel![]()
szybki napisał(a):wyjazdy Polska Holandia a za 10k ma być automat i diesel...
szybki napisał(a):nie koniecznie z wielką pojemnością bo po co jeżeli ma jechać z prędkości około 130km/h
szybki napisał(a):potrzebuje auta w trasy a podaje frontiere
Koniu napisał(a):Ode mnie Opel Omega B
hałabała napisał(a):Czytaj ze zrozumieniemjedną opcją jaką podałem to 607 3.0v6 w benzynie
hałabała napisał(a):Skąd Ty masz takie informacje? Pytam się skąd?
hałabała napisał(a):Planuję kupić samochód do 10tyś. zł którym będę się poruszał po trasie Polska-Holandia.
hałabała napisał(a):Jeździłem jeep GC 1 4litry benzyna w automacie i powiem Ci, że wygodniejszego auta za te pieniądze nie dostaniesz. Wylecisz z eSką lub 7 chłopie pojeździj grand cheeroke to pogadamy
hałabała napisał(a)::) Napisałem żeby autko brało mniej niż 15litrów to jest "jako taka" granica, przecież jak będzie palił 16 czy 18 to też się nic nie stanie. Ważne żeby nie było 25.