AUTODOFINANSOWANIE

15 Lis 2014, 15:42

Piszecie Państwo o ADF w Warszawie, ale jest J&J group w Krakowie, kup od nich auto płacą za reklame na samochodzie w m-cu za 600km-600zł.
emilka
Obserwowany

Prawo jazdy: 09 05 1989
Przebieg/rok: 9tys. km
Auto: mercedes 124
Silnik: 300
Paliwo: Diesel
Typ: Kombi
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 1990

09 Gru 2014, 14:05

Zarząd spółki J&J INSURANCE FINANCIAL CAR FLEET MANAGEMENT GROUP Sp. z o.o. z siedzibą w Krakowie ul. Cegielniana 4a/15 identyfikująca się numerem NIP 6793088090 uprzejmie oświadcza, że NIE MA NIC WSPÓLNEGO Z DZIAŁALNOŚCIĄ SPÓŁEK ADF i ADF-STUDIO.

Powyższe oświadczenie zostało sporządzone w związku z nagminnie pojawiającymi się oskarżeniami i bezpodstawnymi zarzutami pod naszym adresem, co przekłada się na obawy naszych Klientów oraz Kontrahentów i rażąco działa na szkodę naszej firmy.

Chcąc uspokoić naszych obecnych i przyszłych klientów pragniemy nadmienić, że wszelkie podobieństwa J&J GROUP oraz ADF-STUDIO wynikają wyłącznie z pomysłu zaczerpniętego od firm działających na podobnej zasadzie w wielu krajach Europy Zachodniej.
Działamy w sposób przejrzysty i transparentny w oparciu o wysokie standardy etyczne, a naszym nadrzędnym celem jest zbudowanie sieci samochodów reklamowych na terenie całego kraju.
W przeciwieństwie do innych firm, mamy zawarte kontrakty reklamowe na wiele lat naprzód z największymi firmami branży finansowej, brokerskiej oraz ubezpieczeniowej, przez co dajemy gwarancję trwania Umowy w całym jej okresie bez ryzyka utraty Kontrahentów.

Jednocześnie J&J GROUP jest podmiotem działającym w wielu branżach, co daje dodatkową gwarancję stabilności finansowej na tak niepewnym rynku jakim jest rynek reklamy zewnętrznej.

Z poważaniem
Zarząd J&J GROUP sp. Z o.o.
JJGroup
Nowicjusz

Auto: nie mam

09 Gru 2014, 16:14

Lipa :x
ekoelk
Nowicjusz

Prawo jazdy: 01 07 1986
Przebieg/rok: 10tys. km
Auto: Toyota Auris
Silnik: 1,4
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Manualna

07 Sty 2015, 10:06

A firma Eveco Jana Leśniewskiego ???
bloodbear
Nowicjusz

Auto: Renault Megane III

12 Sty 2015, 00:39

to agent ubezpieczeniowy z którym mieli umowe podpisaną, ale bardzo szybko im wypowiedział jak rozmawiałem z nim. b yły też pogłoski że to ojciec jednego ze wspólników.
MARIAN77
Nowicjusz

Prawo jazdy: 03 02 2003
Przebieg/rok: 20tys. km
Auto: Ford Focus
Silnik: 1.8 TDCI

02 Lut 2015, 18:43

J&J Group, to nie jest ta sama firma, nie mają nic z nią wspólnego. Finansowanie auta przebiega na uczciwych warunkach, od kilku miesięcy współpracuję z J&J i wszystko gra, kasa za reklamę wypłacana na czas.
Malz85
Nowicjusz

Auto: Skoda Fabia 1.2
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Transport ładunków sypkich
    Do przewozu sypkich i suchych produktów luzem niezbędny jest odpowiedni sprzęt oraz wykwalifikowana kadra. Ważne jest także wieloletnie doświadczenie pozwalające odpowiednio transport przygotować oraz przewidzieć prawdopodobne ...
    Żółte światło na sygnalizatorze to już nie zielone!
    Co robią kierowcy, gdy zbliżają się do skrzyżowania, a światło zmienia się na żółte? Jest to pytanie które powinniśmy zadać również sobie będąc kierowcą. W praktyce wygląda to tak że jedni w pośpiechu ...

03 Lut 2015, 11:23

Zarząd spółki J&J INSURANCE FINANCIAL CAR FLEET MANAGEMENT GROUP Sp. z o.o. z siedzibą w Krakowie ul. Cegielniana 4a/15 identyfikująca się numerem NIP 6793088090 uprzejmie oświadcza, że NIE MA NIC WSPÓLNEGO Z DZIAŁALNOŚCIĄ SPÓŁEK ADF i ADF-STUDIO.

Powyższe oświadczenie zostało sporządzone w związku z nagminnie pojawiającymi się oskarżeniami i bezpodstawnymi zarzutami pod naszym adresem, co przekłada się na obawy naszych Klientów oraz Kontrahentów i rażąco działa na szkodę naszej firmy.

Chcąc uspokoić naszych obecnych i przyszłych klientów pragniemy nadmienić, że wszelkie podobieństwa J&J GROUP oraz ADF-STUDIO wynikają wyłącznie z pomysłu zaczerpniętego od firm działających na podobnej zasadzie w wielu krajach Europy Zachodniej.
Działamy w sposób przejrzysty i transparentny w oparciu o wysokie standardy etyczne, a naszym nadrzędnym celem jest zbudowanie sieci samochodów reklamowych na terenie całego kraju.
W przeciwieństwie do innych firm, mamy zawarte kontrakty reklamowe na wiele lat naprzód z największymi firmami branży finansowej, brokerskiej oraz ubezpieczeniowej, przez co dajemy gwarancję trwania Umowy w całym jej okresie bez ryzyka utraty Kontrahentów.

Jednocześnie J&J GROUP jest podmiotem działającym w wielu branżach, co daje dodatkową gwarancję stabilności finansowej na tak niepewnym rynku jakim jest rynek reklamy zewnętrznej.

Z poważaniem
Zarząd J&J GROUP sp. Z o.o.
JJGroup
Nowicjusz

03 Lut 2015, 19:14

A czy można w takim razie wozić taką reklamę na samochodzie :
- własnym
- kupionym w kredycie i spłacanym w innym banku
krzysxx
Nowicjusz

Prawo jazdy: 0- 9-1993
Przebieg/rok: 10tys. km
Auto: Megi

04 Lut 2015, 11:38

Szanowni Państwo,

Jeśli jesteście Państwo zainteresowani umieszczeniem reklamy na własnym samochodzie, proszę o przesłanie Imienia i nazwiska, miasta oraz tras po których auto porusza się najczęściej wraz z danymi samochodu i czterema zdjęciami na adres [email widoczny po zalogowaniu].
Zdarza się, że umieszczamy reklamy również na samochodach naszych klientów.

Jednocześnie, chcąc uciąć wszelkie spekulacje i porównania nas do firm działających niezgodnie z prawem, zapraszamy serdecznie osoby zainteresowane na DNI OTWARTE J&J Insurance Financial Car Fleet Management Group w dniach 9-10 lutego 2015 w Warszawie przy ul. Puławskiej 599A w godzinach od 9:00 do 17:00.

Z poważaniem,
J&J Group.
JJGroup
Nowicjusz

05 Lut 2015, 19:59

Nawet jeśli zarabia też na kredycie, to mnie warunki odpowiadają: wilk syty i owca cała. Pieniądze od J&J Group zawsze otrzymuję na czas, wywiązują się z umowy.
Malz85
Nowicjusz

10 Lut 2015, 20:41

Jeżeli cena auta z tej firmy odpowiada cenie rynkowej i w umowie kredytu brak jest dodatkowych kosztów to OK.
Jednak jeżeli auto ma wyższą cenę niż cena rynkowa a kredyt jest załatwiany z udziałem pośrednika i w kredyt włączone są inne koszty określone właśnie jako "inne koszty" lub jakieś dodatkowe prowizje dla pośrednika to znaczy, że ktoś ZBĘDNY w tym procesie zarabia kasę i to najczęściej na ludziach którym jej brakuje.
Jeżeli firma w umowie boi się zobowiązać do poniesienia konsekwencji w przypadku zerwania umowy tzn. że zarobi kasę na kredycie i zerwie umowę.
Jeżeli człowiekowi o złej woli dasz okazję do zrobienia Cię w balona, to co on zrobi...?
Pisać oświadczenia na forum i składać obietnice może każdy.
wolfwaw
Nowicjusz

Prawo jazdy: 21 11 1983
Przebieg/rok: 12tys. km
Auto: Ford Focus
Silnik: 1.8 TDCI

11 Lut 2015, 12:18

W pełni się z Panem zgadzam. Pragnę jednak poinformować, że nie narzucamy z góry określonego schematu finansowania pojazdu. Klient może zgłosić się ze swoim samochodem, może wziąć na niego kredyt w swoim Banku, albo może skorzystać z naszej pomocy albo nabyć go za gotówkę. Nie narzucamy z góry określonego źródła finansowania. To Klient podejmuje decyzję - właśnie to odróżnia nas od na oko podobnie działających firm. Nie zarabiamy na kredycie. Jeśli Klient decyduje się na zakup samochodu w systemie ratalnym - to Klient dokonuje wyboru Banku oraz odpowiedniej oferty a nie my!
W przeciwieństwie do firm "krzaków" które psują opinię o rynku reklamy mobilnej w Polsce, nasza Umowa zabezpiecza potencjalnego Klienta na wypadek zerwania Umowy o którym Pan pisze:

Paragraf 5 pkt. 1
"W przypadku bezprawnego rozwiązania Umowy przez Reklamodawcę przed okresem
wymienionym w punkcie 1. Reklamodawca zobowiązuje się do zapłaty Partnerowi
kary umownej w wysokości 30.000 zł. (słownie: trzydzieści tysięcy złotych)"

Pisać oświadczenia na forum i składać obietnice może każdy, fakt, tak samo jak każdy może wylać wiadro pomyj na zasadzie "bo mi się wydaje, że..."

Jednocześnie pragniemy podziękować wszystkim, którzy odwiedzili nas na Dniach Otwartych J&J Insurance Financial Car Fleet Management Group w dniach 9-10 lutego 2015 w Warszawie. Zapraszamy serdecznie do współpracy.

Z poważaniem,
J&J Group.
JJGroup
Nowicjusz

13 Lut 2015, 13:23

Dokładnie. Ja przeanalizowałem krok po kroku umowę z J&J Group i chroni ona również Klienta.
Malz85
Nowicjusz

17 Mar 2015, 15:23

Witam,
ja apeluję do wszystkich którzy wypisują tutaj że 100 razy przeczytali umowe i jest ok. Nie wchodźcię w te interesy, ja też nie czytalem jak inni pisali że oszuści. Na szczęście Holandia pomogła mi spłacić auto i jak tylko wróce do kraju to znajdę to towarzystwo i nauczę szacunku.kropka
bloodbear
Nowicjusz

Auto: Renault Megane III

17 Mar 2015, 16:02

Szanowni Państwo,

Z poważaniem
Zarząd J&J GROUP sp. z o.o.
JJGroup
Nowicjusz