AUTODOFINANSOWANIE

24 Kwi 2014, 13:07

Serdeczne dzięki za szczegółową informację!:)
Rumcais
Nowicjusz

Auto: Subaru

24 Kwi 2014, 21:29

Witam,
ja niestety nie mogę pojawić się jutro na rozprawie. Czy mogę w jakiś sposób dopisać się do pozwu ? U mnie sytuacja jest taka że samochód miał przekręcony licznik o 100 tyś km. płacili 3 miesiące a od marca lipa. proszę o informację.
kolapanda
Nowicjusz

Auto: Ford Focus

26 Kwi 2014, 23:50

Prośba. Czy ktoś może napisać kilka słów o tej rozprawie? Pytanie, czy ktoś znalazł w swoim samochodzie tego niby GPS-a?
wolfwaw
Nowicjusz

Prawo jazdy: 21 11 1983
Przebieg/rok: 12tys. km
Silnik: 1.8 TDCI
Paliwo: Diesel
Typ: Kombi
Skrzynia biegów: Manualna

27 Kwi 2014, 00:19

Ogłoszenie wyroku będzie w dniu 7.05.2014r. o godzinie 8:55 odczytane na sali 181.
GPS jak dotąd nie stwierdzono :/ . Proszę o informacje w sprawie zawiadomienia o przestępstwie w prokuraturze z kpk. o narażeniu wszystkich oszukanych wykazanych na listach na szkody na mieniu .

Pozdrawiam i przypominam maila do mnie: [email widoczny po zalogowaniu].
stereo
Nowicjusz

Auto: Mazda 6 TDCI
Rok produkcji: 2006

28 Kwi 2014, 10:17

Dzień dobry
Jeśli ma Pan możliwość to proszę odebrać pocztę z tego forum. Potrzebuje się z Panem skontaktować.

Pozdrawiam
PABLO1233
Obserwowany

Auto: TOYOTA
Paliwo: Benzyna + LPG
Typ: Hatchback
Rok produkcji: 2001

28 Kwi 2014, 12:16

a propos, czy posiadacz listy kontaktów, którą stworzyliśmy w piątek mógłby uruchomić listę dyskusyjną?
Rumcais
Nowicjusz

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Czy serwisowanie w ASO się opłaca?
    Wielu kierowców staje przed dylematem, czy warto płacić więcej za usługi w Autoryzowanej Stacji Obsługi, czy może lepiej zaoszczędzić, wybierając tańszy warsztat niezależny. Analiza wspomnianych ofert przynosi zaskakujące ...
    BMW Concept Study CS1 2002
    Koncepcyjne BMW Concept Study CS1 przedstawia wizję przyszłego "niewielkiego" modelu BMW. Elementem determinującym styl tego czteromiejscowego studyjnego kabrioletu jest swoista więź tworzona przez eleganckie i lekkie nadwozie ...

28 Kwi 2014, 13:10

nie posiadam tej listy. Ma ja Pan Zenon. Nie możemy ograniczyć się do wybranych osób, a lista ta była niepełna. Dzisiaj rozmawiałem z Komisarzem Policji w Białej Podlaskiej by upewnić się co do zaplanowanych działań. Kto może proszę poprosić Bank (wszyscy poszkodowani) o potwierdzenie przelewu z umowy kredytowej na spółkę AdF oraz Adf Studio i proszę skany te przesłać mi na skrzynkę emaliową Pod adres: [email widoczny po zalogowaniu] . Proszę o podesłanie takich dokumentów przez jak największa liczbę osób poszkodowanych nawet tych które nie deklarowały swojego udziału. Potwierdzenia przelewów dotyczą lat poprzednich poczynając od 2013r, a więc za rok 2014 nie są wymagane jednak mile widziane. Proszę się pospieszyć.

W najbliższych dniach postaram się uruchomić portal z forum tylko na nasze potrzeby wynikające z działań prowadzonych przeciwko udziałowcom ADF.

pozdrawiam Tomasz Zajda
stereo
Nowicjusz

28 Kwi 2014, 15:22

Panie Tomaszu,
Proszę o informację w jakim dokładnie celu są Panu potrzebne skany przelewów??
andzia88
Obserwowany

Auto: toyota yaris

28 Kwi 2014, 15:41

przypuszczam, że wykonanie przelewu przez bank określa kwotę, na jaką zostaliśmy oszukani. Ujmując rzecz prościej - nie ma kwoty - nie ma przestępstwa.
Rumcais
Nowicjusz

28 Kwi 2014, 21:19

Zamiast skanu potwierdzenie przelewu może być w wersji elektronicznej w pdf. Banki preferują taką formę i można ją otrzymać mailem na życzenie klienta. forum nie jest dobre by poruszać wszystkie aspekty naszych działań.
stereo
Nowicjusz

28 Kwi 2014, 22:50

witam,
ja mam fakture na jakuba grzymale (komis) a nie na adf. czy spolka adf istnieje jeszcze ? czy prokuratura zablokowala ich konta ???
kolapanda
Nowicjusz

29 Kwi 2014, 07:34

ADF chyba ma się dobrze, ale powiedz co to za faktura - w sensie za co i z jakiego dnia?
Rumcais
Nowicjusz

29 Kwi 2014, 16:43

Ponawiam apel by uruchomić listę mailingową.
Rumcais
Nowicjusz

29 Kwi 2014, 18:23

Witam,
najlepiej zgłosić sprawę karną, i podawać numery spraw, które juz ktoś założył bo wtedy się za to mogą wziąć, a tak to zlewają.
Mój mail :
[email widoczny po zalogowaniu]
bloodbear
Nowicjusz

Auto: Renault Megane III

29 Kwi 2014, 18:24

Witam,
najlepiej zgłosić sprawę karną, i podawać numery spraw, które juz ktoś założył bo wtedy się za to mogą wziąć, a tak to zlewają.
Mój mail :
[email widoczny po zalogowaniu]
bloodbear
Nowicjusz

Auto: Renault Megane III