Witam.
Jakiś czas temu oddałem samochód do warsztatu. Gdy pojechałem go odebrać mechanik oznajmił mi, że przez nieoczekiwany splot wydażeń zgubił kluczyk od korka wlewu paliwa do mojego Peugeota 205 (zawór zewnętrzny). Chciałbym Was spytać co mam zrobić, czy wymienić cały korek i jak zdjąć stary bezpomocy kluczyka, czy da się jakoś dorobić kluczyk. Z góry dzięki za pomoc.
Pozdrawiam.
............-----Shake Your Blood-----..............
A skąd. Nigdy więcej nie oddam tam nawet roweru do naprawy, bo znowu spartaczy robote. Po prostu taki człowiek nie powinien nawet naprawiać samochodzików z Burago, a co dopiero samochodów, tym bardziej, że twierdził, że dla niego ta robota to pestka.
............-----Shake Your Blood-----..............
Import aut z Japonii: niezawodność, oszczędność i technologia w jednym Europejscy i również polscy kierowcy coraz częściej decydują się na zakup auta z Japonii. Mowa tu nie tylko o luksusowych samochodach europejskich marek, ale także autach JDM, a więc stworzonych z myślą o tamtejszym ...
Jak podłączyć kable rozruchowe do akumulatora? Zima to najtrudniejsza pora roku dla naszego samochodu szczególnie jeżeli trzymamy go pod tzw. chmurką. Co zrobić jeżeli nie uda nam się uruchomić auta przy pomocy własnego źródła prądu jakim jest akumulator? ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.