Barol napisał(a):Mówisz że nie ma ofert z Twoich okolic z lpg a te?
Dzięki Barol za odpowiedź ale ja szukam czegoś ze 100 KM minimum. W pracy jeżdżę między innymi civicem VIII 1.4 , Astrą II 1.4 i innymi autami o małej mocy. po mieście da się jakoś przeżyć ale w trasie i przy wyprzedzaniu... powiem tak parę razy miałem pełne gacie jak wyprzedzałem, no więc obiecałem sobie że jak będę kupował to auto musi mieć te 100 KM, czyli realistycznie pojemność musi się zaczynać od 1.6. Wolę mieś spalanie większe o 1-2 l niż potem narzekać że mam muła. Także wiem że są auta z gazem w miarę blisko ale jak nie to nadwozie, nie ten silnik albo golasy bez wyposażenia.
Co do wypowiedzi AkuQ to doskonale sobie zdaje sprawę że w tej samej cenie auto bez gazu powinno być w lepszym stanie, ale pisze że ogólnie mało jest ofert z gazem. Jeżeli chciałbym zakładać gaz to za auto musiałbym dać około 8 tyś i za takie pieniądze golfa ani astry nie kupię, a nie wiem w co w tej kwocie mógłbym celować (corsa B, clio II ????)
Najbardziej przeraża mnie to że na 99% większość aut to tykające bomby a właściciele zachwalają jako igły. Niestety to jest nasza polska rzeczywistość gdzie każdego sprzedającego trzeba traktować jako oszusta i kanciarza
![Bardzo zły :evil:]()