REKLAMA

Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
Przemko1995 napisał(a):Szkoda,ze jest tak mało aut od prywatnych ludzi jak kiedyś było.
Przemko1995 napisał(a):Wszystko jest pięknie ładnie, nic nie stuka nie puka a niebawem się auto rozleci, byle sprzedać byle zarobić...
Barol napisał(a):kupujesz 15-20letnie auto i jakiej historii oczekujesz? Że ktoś jeszcze książkę serwisową prowadził albo zbierał wszystkie faktury za naprawy? Proszę Cię..
Barol napisał(a):Owszem zdarzają się wyjątki ale to jeden na tysiąc może.
Przemko1995 napisał(a):Prawda jest taka, jak dbasz tak masz.
Przemko1995 napisał(a):Jak ktoś jest taki że lubi o to czy tamto zadbać to chociaż dla własnej wiedzy zapisze co kiedy robił i jest to zawsze jakąś informacja dla przyszłego użytkownika pojazdu, by wiedział co kupuje.
Przemko1995 napisał(a):No tyle to chyba każdy się tu ze mną zgodzi hm?
Przemko1995 napisał(a): dla Ciebie dobry człowieku mogę być nawet i kosmitą.
Przemko1995 napisał(a):1.Patrzę na możliwości takiego młodego człowieka, który szuka dupowozu z punktu A do punktu B. Więc po co lepsze auto..
Przemko1995 napisał(a):Czy ja powiedziałem, że gardzę autami sprowadzonymi? NIE.
Przemko1995 napisał(a):No to jeszcze może poleć ludziom super zajefajne szroto komisy typu TANIE-AUTKA czyli tanie złomy, albo DRUGIE ŻYCIE AUT czytaj auta nie do jazdy.
Przemko1995 napisał(a):Oni stoją pod punktami złomu i dają pewnie 5 dych więcej ludziom za auto niż zaoferuje skup złomu i dzięki temu istnieją.
Przemko1995 napisał(a): kto Ci zabroni kupować auta za granicą bez oglądania? Już zapewne sparzyłeś swe 4 litery nie raz, ale przecież musisz ciąć profesjonalistę na forum..
Przemko1995 napisał(a):weź zejdź z pandy, bo prędzej twój wieśwagen zdechnie niż moja panda.
Przemko1995 napisał(a):Nie musisz się ze mną zgadzać mam to gdzieś, aczkolwiek próbuję szanować twoje i nie tylko twoje zdanie.
Przemko1995 napisał(a):Szkoda,ze jest tak mało aut od prywatnych ludzi jak kiedyś było.
Przemko1995 napisał(a):Sami handlarze, nic nie wiedzący w efekcie o samochodach, które sprzedają.. I to jest właśnie to..
szybki napisał(a):Wczoraj zadatkowaliśmy auto z de w pl nie oglądając go na żywo, ma być dostarczone mi na podwórko a dziś jadę oglądać auto z USA.
Przemko1995 napisał(a):Wiele wiele km zjechałem za autem godnym zakupu czyli takim, które będzie jeździło i jako tako wyglądało czy to tak wiele oczekiwań płacąc kilka tysięcy złotych? Nie wydaje mi się..
Przemko1995 napisał(a):To świadczy o uczciwości ale no po co być dziś uczciwym...
Przemko1995 napisał(a):Ja auta bez żadnej choćby najmniejszej historii, kwitka czy paragonu nie kupuje.
Przemko1995 napisał(a):Każdy mnie tu tak zrozumiał, że aż waszych wypocin się nie da czytać, odebraliście to jak jakiś atak.
Przemko1995 napisał(a):Dobrze ja dziękuję za dyskusję
Barol napisał(a):Panowie zluzujmy już żeby nie robić niepotrzebnego syfu