Róbmy sobie jaja z oszustów ,spamujmy ich,udawajmy naiwnych ,ze niby chcemy już przelawać kasę ,a kiedy bedą się ,gdy sie będą pytać kiedy wreszcie przelejemy kasę zwodźmy ich ,że niby coś nam wypadło i że niby przelejemy w innym terminie ,a kiedy oszust się już wkurzy wtedy my : g...o kuźwa,oszuście,od początku wiedziałem ,że naciągasz ludzi na zaliczki ,ale udawałem naiwnego żebyś narobił sobie nadzieje ,ze dostaniesz zaliczkę.
PS.adres e-mail jest innego oszusta stacjonarny numer tel. fikcyjny
Oszust będzie pisał do oszusta ,żeby mu przelał kasę ,albo zbluzga go ,dobre he he
Dlaczego Octavia to jeden z najpopularniejszych modeli w Polsce? Škoda Octavia regularnie znajduje się w czołówce polskich rankingów sprzedaży, zdobywając serca kierowców niezależnie od wieku czy potrzeb. Wysoka pozycja Octavii nie jest dziełem przypadku, a ...
Picie i jedzenie za kierownicą - to niebezpieczne! W związku z obowiązującym zakazem spożywania posiłków w lokalach gastronomicznych wiele osób kupuje dania na wynos. Nie powinno to jednak skłaniać kierowców do jedzenia (nawet frytek) czy picia podczas ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.