T4 vs. Vito

17 Lut 2010, 15:15

Ja powiem tak jeśli to ma być auto na rodzinne wypady to raczej Vito a jeśli jakiś wół roboczy to wtedy napewno T4 ale też nie koniecznie,gdyż ojciec ma znajomego zresztą mieszka nie daleko nas,który na codzień użytkuje Vito,zabudowa 5osobowa+ładunek,raz wyskoczy gdzieś z rodzniką za miasto a takto auto śmiga w firmie (łazienki,WC itp.).
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Górny Śląsk
Auto: VW Golf VI
Silnik: 1.4 TSI 122KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2012

17 Lut 2010, 16:46

To fakt że Vito jest dużo bardzo ładnych egzemplarzy. Z t4 bywa różnie.
Barol91 ale to ma być nie tylko auto na wypady normalnie do codziennego użytkowania co prawda rocznie nie dużo robie km około 15tys.
Skrokson
Nowicjusz

Miejscowość: Wrocław
Auto: Vito

17 Lut 2010, 18:33

A na codzień co byś nim woził??
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Awatar użytkownika

17 Lut 2010, 19:00

samurajsj700 napisał(a):barol91, Dobra sugestia :twisted: W T4 były takie silnik diesla :

# 1.9 TDI (68 KM)
# 2.4 D (78 KM)
# 2.4 D (75 KM)
# 2.4 SD (78 KM)
# 2.5 TDI (102 KM)
# 1.9 D (60 KM)
# 2.5 TDI (88 KM)
# 2.5 TDI (151 KM)

Pominołes sporo jednostek:)
1.9TDI( ok 100koni)
1.9 TDI ( ok 130koni)
2.5TDI (100 koni).
MajkPZM
Zaawansowany

Miejscowość: Kraków

17 Lut 2010, 19:39

O 1.9TDI 100km jeszcze nie słyszałem ani nawet nie widziałem żadnego VW z tym silnikiem :???:
Barol
Awatar użytkownika

17 Lut 2010, 20:20

szybki200, Kolego że nie mam prawka to nie znaczy że się nie znam i nie czytam po innych forach :evil: I na Vito wszyscy najeźdźcza :evil: :shock:
samurajsj700
Forumowicz VIP
Awatar użytkownika

Miejscowość: Czernichów/ Sląska
Auto: Audi A 4/WV golf 2 / samurai
Silnik: 90/70/70
Paliwo: Diesel
Typ: Sedan/Limuzyna
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 1997
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Arrinera Hussarya - fakty i mity
    Pierwszy polski supersamochód, Arrinera Hussarya, dumnie nosi nazwę nawiązującą do bohaterskich momentów naszej historii. Jednocześnie budzi wiele kontrowersji i wzbudza rozpalone dyskusje na internetowych forach. ...

17 Lut 2010, 21:39

samurajsj700 napisał(a):szybki200, Kolego że nie mam prawka to nie znaczy że się nie znam i nie czytam po innych forach :evil: I na Vito wszyscy najeźdźcza :evil: :shock:

I pewnie na innych forach także przeczytałeś to że t4 jest praktycznie bezawaryjny.
Tylko w tym wszystkim ciekawi mnie to że o awaryjność Vita wypowiadają się osoby które go nigdy nie miały a o tym że się psuje usłyszały od znajomego który ma znajomego a ten znajomy ma znajomego co ma vito
I w taki sposób właśnie powstają mity o awaryjności samochodu

Ja vito ani t4 nigdy nie miałem ale jeździłem nimi w firmie i powiem tyle że vito jest lepszym wyborem

Do założyciela tematu;

Jeżeli przekonują cie argumenty kolegi który nigdy nie jeździł żadnym z wymienionych samochodów a mimo to poleca t4 ( bo na innym forum przeczytał że to cudowny samochód ) to proszę bardzo kupuj t4 tylko żebyś później nie narzekał że na forum ci źle doradzono
szybki200
Aktywny
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 1
Miejscowość: z daleka

17 Lut 2010, 21:53

Kolego a kto powiedział że nie jeździłem i że T4 Nie jest awaryjne :?: :?: Kolego naucz się czytać Noobku :wink: A powiem ci kolego że na pewno miałem więcej styczności z tymi samochodami niż ty :mrgreen:

[link do autocentrum.pl wygasł]
Czytaj i zamknij japę jak się nie znasz !!!

Jak bym nie wiedział co to jest vito to bym nie pisał :P
samurajsj700
Forumowicz VIP
Awatar użytkownika

17 Lut 2010, 21:58

samurajsj700 napisał(a): A powiem ci kolego że na pewno miałem więcej styczności z tymi samochodami niż ty :mrgreen:

No na pewno jeździłes tymi samochodami więcej niż ja tylko wyobraź sobie że ja
przez dwa lata jeździłem zawodowo busami ( woziłem ludzi do Hiszpanii, Niemiec, Francji )
zrobiłem ok 200 000 km ( trochę t4 trochę vito i sprinterem )
Także na pewno nie wmówisz mi że zrobiłeś więcej km bez prawka
szybki200
Aktywny
Awatar użytkownika

17 Lut 2010, 22:15

Będzie spokój czy nie bo ostatnio na tym forum same wojny są,niewiem czy macie miesiączke czy co :roll:
Barol
Awatar użytkownika

17 Lut 2010, 22:18

Na ściemniać to każdy może :mrgreen: Co ja nie zrobiłem ... Gdzie ja to nie byłem HOOOO :mrgreen:
samurajsj700
Forumowicz VIP
Awatar użytkownika

17 Lut 2010, 22:18

barol91 napisał(a):Będzie spokój czy nie bo ostatnio na tym forum same wojny są,niewiem czy macie miesiączke czy co :roll:

Spokój:) ty chyba żartujesz. Jakim cudem ma być spokój skoro jakiś gówniarz będzie mi mówił ze zrobił więcej kilosów za kołkiem niż ja i ...
A z reszta szkoda gadać
szybki200
Aktywny
Awatar użytkownika

17 Lut 2010, 22:20

P.S ja codziennie z bratem jeździłem po 200 km rozwożąc chleb :wink: obydwoma samochodami więc też troche wiem o nich :wink:
Ostatnio edytowany przez samurajsj700, 17 Lut 2010, 22:20, edytowano w sumie 1 raz
samurajsj700
Forumowicz VIP
Awatar użytkownika

17 Lut 2010, 22:20

Szybki200, ale on miał mimo wszystko więcej styczności bo jak Ty woziłeś ludzi do Hiszpanii to on siedział na autocentrum.pl :twisted: :twisted: :mrgreen:
Kierunkowskaz
Zaawansowany

Miejscowość: Warszawa (WI)

17 Lut 2010, 22:21

samurajsj700 napisał(a):Na ściemniać to każdy może :mrgreen: Co ja nie zrobiłem ... Gdzie ja to nie byłem HOOOO :mrgreen:

Nie wierzysz to nie wierz twoja sprawa
Lubiłem ta pracę można było sporo zarobić zasada była prosta im więcej za kółkiem tym większe wynagrodzenie także jeździłem ile się dało tam i z powrotem
Jak sobie teraz pomyśle jakie niebezpieczeństwo stwarzałem to aż mnie ciarki przechodzą
szybki200
Aktywny
Awatar użytkownika