T4 vs. Vito

17 Lut 2010, 23:22

Kierunkowskaz, A problem że siedziałem ??
samurajsj700
Forumowicz VIP
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Czernichów/ Sląska
Auto: Audi A 4/WV golf 2 / samurai
Silnik: 90/70/70
Paliwo: Diesel
Typ: Sedan/Limuzyna
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 1997

17 Lut 2010, 23:23

samurajsj700 napisał(a):P.S ja codziennie z bratem jeździłem po 200 km rozwożąc chleb :wink: obydwoma samochodami więc też troche wiem o nich :wink:

Dobry jesteś :) :) hahahahaha
Jako pasażer dużo się nauczyłeś
:)
szybki200
Aktywny
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 1
Miejscowość: z daleka

17 Lut 2010, 23:25

A ja jak nie miałem prawa jazdy to jeździłem jako pasażer autobusami miejskimi, styczność jest jak by nie patrzył :mrgreen:
Kierunkowskaz
Zaawansowany

Miejscowość: Warszawa (WI)

17 Lut 2010, 23:27

Kierunkowskaz napisał(a):A ja jak nie miałem prawa jazdy to jeździłem jako pasażer autobusami miejskimi, styczność jest jak by nie patrzył :mrgreen:

tu się z tobą zgodzę :) :)
szybki200
Aktywny
Awatar użytkownika

17 Lut 2010, 23:27

He he ale z bratem też do napraw jeździłem :mrgreen: A tak po za tym nie będę się z tobą kłócił głupszemu się ustępuje :wink: :lol:
samurajsj700
Forumowicz VIP
Awatar użytkownika

17 Lut 2010, 23:30

samurajsj700 napisał(a):He he ale z bratem też do napraw jeździłem :mrgreen: A tak po za tym nie będę się z tobą kłócił głupszemu się ustępuje :wink: :lol:

Jeżeli nie masz argumentów na swoją korzyść to przynajmniej od głupich nie wyzywaj

Jeździłeś do napraw ooo a ponoć t4 takie bezawaryjne jest no popatrz ty się
szybki200
Aktywny
Awatar użytkownika

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Badanie sprawności amortyzatorów
    Oj podnieśli mi ciśnienie . Nie wiem czy niektóre stacje SKP mają nieskalibrowane maszyny do badania sprawności amortyzatorów czy jest jakiś knif ? Bo tak . Miesiąc przed przeglądem okresowym pojechałem na stację ...

17 Lut 2010, 23:33

Myślałem że bezawaryjne auta się nie psują zawsze. Jednak nie wszystko jest takie oczywiste :)
Kierunkowskaz
Zaawansowany

17 Lut 2010, 23:34

Każdy miał albo ma styczność z jakimś autem,też miałem styczność z T4 ale było to troche lat temu wstecz.
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Miejscowość: Górny Śląsk
Auto: VW Golf VI
Silnik: 1.4 TSI 122KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2012

17 Lut 2010, 23:36

Ja miałem styczność z Ferrari F430 na wikipedi
szybki200
Aktywny
Awatar użytkownika

17 Lut 2010, 23:38

Pierdolisz :shock: nie chcesz to niewierz,proste,życie.
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Awatar użytkownika

17 Lut 2010, 23:42

Ala jak gość mówi że miał styczność z vitem i t4 jako pasażer rozwożąc chleb z bratem to aż mnie śmiech rozbraja skąd się tacy idioci biorą
szybki200
Aktywny
Awatar użytkownika

17 Lut 2010, 23:45

A no chyba że tak,też mam na codzień styczność ze służbowym Ivecem ojca,też często śmigam jako pasażer a czasami nawet jako kierowca mi sie uda ale o tym aucie akurat wiem dużo bo wkoncu jezdzi nim ojciec i co jak co sie stanie to zawsze z nim coś przy nim robimy i zawsze coś podłapie.
Barol
Awatar użytkownika

18 Lut 2010, 00:07

No no no, fajnie sie Was czyta :lol: ciekawa lekturka :razz: No ale teraz wracajac do tematu "T4 vs. Vito" to powiem krótko i zwięźle i nie mam zamiaru się z nikim kłócić czasami :mrgreen: Ja polecam T4, powód, jeździłem tym autkiem kilka miesięcy, ale opieram to przede wszystkim na T4 ojca, który zrobił swoim grubo ponad 700 tys. bez żadnych poważniejsych awarii. Nigdy na trasie nie zawiódł, zawsze dojechał do celu, być moze trafił się po prostu taki egzemplarz wyjatkowy, nie do zajechania. Z żalem go sprzedawaliśmy, jak miał niecałe 800 tys., to było jakieś 2 lata temu i z tego co wiem autko nadal jeździ bez wiekszych kłopotów. Była to wersja wydłuzona T4 z motorem 2.5 TDI. A na Vito nie narzekam bo nigdy tak naprawdę z grubsza nie miałem styczności z tym autem, no chyba, że liczy sie jazda jako posażer, jak to wczesniej niektórzy pisali :lol: Więc złego słowa na Merca po prostu powiedzieć nie mogę. A VW T4 mogę jedynie bardzo polecić z własnego doswiadczenia :smile: To tyle z mojej strony :razz:
Jeżeli wszystko jest pod kontrolą, to znaczy, że jedziesz zbyt wolno.
Quba
Zaawansowany
Awatar użytkownika

Miejscowość: Nowy Tomyśl
Prawo jazdy: 01 10 2006
Przebieg/rok: 25tys. km
Auto: Fiat Marea Weekend
Silnik: 1.9 JTD 110KM
Typ: Kombi
Rok produkcji: 2001

18 Lut 2010, 10:36

szybki200 napisał(a):Ala jak gość mówi że miał styczność z vitem i t4 jako pasażer rozwożąc chleb z bratem to aż mnie śmiech rozbraja skąd się tacy idioci biorą

Żali mi cie :D Co z tego ze masz prawo jazdy jak na mechanice się pewnie nie znasz :mrgreen:

P.S A może cie gryzie że wiem więcej od ciebie a jestem młodszy :mrgreen:
samurajsj700
Forumowicz VIP
Awatar użytkownika

18 Lut 2010, 14:16

Właśnie mieliśmy okazję się przekonać o Twoim doświadczeniu z samochodami :)
Kierunkowskaz
Zaawansowany