czy ktoś możne się orientuje czy TRANSMITER taki do podłączenia kaseciaka na mp3 będzie zakłócał fale cb radia ?? możne ktoś już miał ?? taka opcje ... czy możne to lipa taki TRANSMITER i nie zamawiać ??
Mam ten transmiter i mam tez CB. Mojego Alana on niie zakłóca ale musisz ustawic fale inne niz jakas stacja radiowa bo bedzie lipa. Oprócz tego to transmiter nie podaje takich basów jak trzeba lepiej zamów sobie kasete do mp3-jek
Opel ADAM zdobywa nagrodę Red Dot za wzornictwo Zdaniem ekspertów i klientów, doceniających niekonwencjonalny wygląd i przełomowe technologie, Opel ADAM to prawdziwy krzyk mody. Najnowszym potwierdzeniem tej opinii jest renomowana nagroda Red Dot za wzornictwo, ...
Objaśnienia skrótów motoryzacyjnych PPS - Prestige Performance Sedan (mocny silnik, napęd 4x4 [AWD, Haldex lub VCU], osiowe LSD lub VCU, sedan) PPH - Prestige Performance Hatchback (mocny silnik, napęd 4x4 [AWD, Haldex lub VCU], osiowe LSD lub VCU, hatchback) ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.