UWAGA NA GLOBAL SAWA Z GORZOWA WLKP

17 Lis 2010, 11:53

Zanim podpisaliśmy umowę z otomoto.pl wystawialiśmy auta poprzez wysłanie smsa. Swoją drogą to bardzo interesujące, że obserwując nas i szukając na nas haka, nie zauważył Pan tego, jak również faktu, że nie jedno auto zostało usunięte a wiele. Interesujący jest również fakt, że wpadł Pan na pomysł sprzedaży jednego auta wielu klientom. Czyżby Pan praktykował takie zagrywki w swojej firmie? A i gdybyśmy sprzedawali jedno auto kilku klientom nie byłby Pan teraz rozgoryczony, że BMW zakupił ktoś inny i z tego tez powodu auto nie było już dostępne, gdy w końcu Pan się zdecydował.
Ps. Wszystkim, którzy obawiają się zakupu w Naszej firmie, radzimy w takim razie poczekać, wkrótce będą sprowadzone pierwsze auta a na naszej stronie internetowej pojawi się zakładka z opiniami klientów.
Pozdrawiam
globalsawa
Nowicjusz

Miejscowość: Gorzów Wielkopolski

17 Lis 2010, 14:48

Właściciel skontaktował się ze mną osobiście i umówił na spotkanie.

Pozdrawiam!
dylan88
Nowicjusz

Miejscowość: Gorzów Wlkp.

17 Lis 2010, 15:54

a pytanie mam do globalsawa czy auta ktore niedługo sprowadzicie beda do obejrzenia na placu czy tylko dla klientów którzy wpłacili zaliczki?!
pablo87
Nowicjusz

Miejscowość: nasielsk

17 Lis 2010, 16:03

Auta, które sprowadzamy są dla konkretnych klientów, więc będą od razu dostarczone do klientów.
globalsawa
Nowicjusz

17 Lis 2010, 17:27

GLOBAL SAWA radzi swoim potencjalnym klientom poczekać do pierwszych opinii o działalności firmy. Wszystkim radzę to samo. Ba, dodatkowo radzę poczekać na drugi a nawet trzeci transport a wszystkim pozytywnym opiniom, dobrze się przyjrzeć. Ja, organizując "przekręt" na wiekszą skalę, z całą pewnością dostarczyłbym kilka samochodów. Sam sobie też wystawiłbym kilkanaście pozytywów. Zyskać zaufanie klientów to rzecz bezcenna. :mrgreen:
Nie twierdzę tym samym, że GLOBAL SAWA robi "przekręt". Po prostu doradzam wszystkim ostrożność. Mam nadzieję, że moje posty skłoniły choć kilka osób do rozwagi w podejmowaniu decyzji. Nie napisałem nic, co byłoby nieprawdą. Wszystko o czym pisałem można sprawdzić i samemu się przekonać, że GLOBAL SAWA dała mi podstawy do takich stwierdzeń. Jeśli są uczciwi, w co ja osobiście nie wierzę, to sami sobie są winni, że przez "bylejakość" zdjęć w ofertach i ukrywanie istotnych informacji, dali mi podstawy to wyrażania wątpliwości. Poczekajmy to się przekonamy.
perceptron
Nowicjusz

Miejscowość: Nowy Sącz

18 Lis 2010, 10:29

Panie "perceptron", pisząc o odważnych sam pan do nich ...nie należy... :cry:
Zmienił pan miejsce swojego zamieszkania z Nysy na....Namysłów?!
Czy to nie dziwne praktyki?
Ja rozumiem, że chce pan pomóc innym, ale...w ramach rozsądku, a pan się zawziął, powodując tym samym duże zamieszanie i o to chyba panu chodziło?
Nie do końca pana intencje są czyste.
Jak widać świetnie się pan orientuje w kwestii co należałoby zrobić żeby zrobić duży..."przekręt".
Obawia się pan, że ktoś podbiera panu pomysł??? :razz:
Żart!!!
W jednym się z panem zgadzam, poczekamy, zobaczymy.
kev@ls

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Miejskie auta ze 100-konnymi benzynowymi silnikami
    Samochody wyposażone w silnik Diesla stają się coraz mniej popularne, a ich udział na rynku globalnym – po raz pierwszy w historii – spadł w tym roku do poziomu poniżej 50 proc. Równocześnie zyskują auta ...

18 Lis 2010, 12:43

Nie mam zamiaru podejmować tu dyskusji z "global sawa", a tym bardziej nie bedę odpowiadał na prymitywne impertynencje. Moim celem było jedynie przekazanie Forumowiczom swoich spostrzeżeń. Kiedy sam zamierzałem zawrzeć umowę z tą firmą szukałem w Internecie informacji na ich temat. Nie znalazłem niczego więc zacząłem się przyglądać ofertom i analizować warunki. Swoje niepokoje opisałem na Forum a każdy może zrobić co uzna za słuszne.
perceptron
Nowicjusz

18 Lis 2010, 16:12

Dziwne dziwne cały czas sprzedane auta widnieją do kupienia :roll:
audia4
Nowicjusz

Miejscowość: zielona góra

18 Lis 2010, 16:30

Rzeczywiście bardzo dziwne, tym bardziej,że od wczoraj usunęliśmy trzy auta :)
globalsawa
Nowicjusz

18 Lis 2010, 21:16

witam,

musze przyznac, ze niektore kwestie procedury kupna auta od firmy auto sawa moga wydac sie nielogiczne i sam na poczatku mialem obawy odnosnie ich wierzytelnosci.
kupilem od nich auto na ktore czekalem ok 4 tygodni, dostarczone pod dom, i w gruncie rzeczy jestem zadowolony ze wspolpracy z nimi.
kazdy oczywiscie robi to na swoja odpowiedzialnosc i faktem jest ze nieuczciwych ludzi nie brakuje, ktorzy tylko czekaja na latwowiernosc innych. czytajac niektore wypowiedzi na tym forum odnosze wrazenie, ze konkurencja probuje postawic global sawa w niekorzystnym swietle...
pozdrawiam
larsik
Nowicjusz

Miejscowość: berlin

18 Lis 2010, 21:54

Miałem już nic więcej nie pisać, ale śmiech mnie ogarnął kiedy zobaczyłem, że Nowicjusz na forum o nicku larsik, pochwalił się otrzymanym od "auto sawa" samochodem. Dlatego auto a nie global sawa bo global samochodów nie daje? Od razu widać, że larsik to nowicjusz i chyba niezbyt rozgarnięty bo sam sobie wpisał, że jest z berlina. :!: To możliwe, że dostarczacie samochody z Niemiec do Berlina? A może to ten tajemniczy pracownik z Niemiec "pan Jacek" pisał post? Buhaha. Styl pisania też wydaje mi się znajomy. Oj, jakimi grubymi nićmi szyjecie. Coraz bardziej współczuję wpłacającym zadatki. Ech!!!
perceptron
Nowicjusz

18 Lis 2010, 22:09

perceptron napisał(a): Coraz bardziej współczuję wpłacającym zadatki. Ech!!!

Wcale się nie dziwię..Niestety pewne powiedzonka w naszym przypadku nie sa mądrością lecz glupotą tego kraju i narodu... :!: :!:
Co bys nie robił,jak byś nie robił i tak piekło i tak piekło.
Nie odpowiadam na PW.
Migi60
Forumowicz VIP

Miejscowość: Polska
Prawo jazdy: 10 07 1979
Auto: OPEL CORSA
Silnik: 60KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2014

19 Lis 2010, 14:57

Panie perceptron przepraszam za ..."prymitywne impertynencje", uważa się pan za erudytę, a nie potrafi ich odróżnić od żartobliwej ironii.
Nie jest moją intencją obrażanie pana , ani kogokolwiek innego.
Za to pan w tym chyba gustuje...?
perceptron napisał(a): Od razu widać, że larsik to nowicjusz i chyba niezbyt rozgarnięty bo sam sobie wpisał, że jest z berlina. :!: To możliwe, że dostarczacie samochody z Niemiec do Berlina? A może to ten tajemniczy pracownik z Niemiec "pan Jacek" pisał post? Buhaha. Styl pisania też wydaje mi się znajomy.

Co do ...Berlina pan zmienił już po raz wtóry miejsce swojego pobytu Nysa, Namysłów, Nowa Sól...a może teraz będzie New York?
I ok, niech będzie...wolna wola...ale to nie jest zatem argument prawda?
Ostatnio edytowany przez kev@ls 19 Lis 2010, 16:50, edytowano w sumie 3 razy
kev@ls

19 Lis 2010, 15:05

Witam

Wczoraj rozmawiałem z szefem firmy. Szczerze powiedział mi że nie da rady sprowadzić mi auta do 9 grudnia. (niestety muszę mieć je do tego dnia) :neutral:

Gdyby nie to to pewnie bym z nimi współpracował i raczej jestem pewien że nie są to oszuści!!!

Pozdrawiam!!!

PS: A pan panie "perceptron"...... Daj pan już spokój!!! :lol:
dylan88
Nowicjusz

Miejscowość: Gorzów Wlkp.

19 Lis 2010, 16:37

perceptron napisał(a): Coraz bardziej współczuję wpłacającym zadatki. Ech!!!

A tak na marginesie...nie oczekuję od pana współczucia...
W myśl powiedzenia..."Moje małpy, mój cyrk"
Jeżeli chce pan już współczuć to może raczej...sobie? :razz:
Powodów znajdzie pan zapewne kilka... :razz:
Oczywiście nie umiejszam pańskiego wkładu w kwesti ostrzegania innych, za to szacunek!
kev@ls