31 Sty 2014, 21:16
Bardzo się cieszę, ze sprawa została zgłoszona do policji, bo nie mam czego ukrywać - tłumaczyć się nie muszę na bezpodstawne zarzuty, albowiem nie mam powodu. Myśl człowieku - jestem jedna, staram się nawiązywać z Państwem kontakt - nikt tego nie szanuje na tym forum. O wielu osobach nie wiem, dzwonię, proszę, nie jestem w stanie odpowiadać za oszustwa nie wiedzieć ilu osób w to zorganizowanych. A teraz zamiast na Honolulu, Bermudach czy innych wyspach jestem na tym cholernym Śląsku i tłumaczę się za innych, narażam się na nieprzyjemności codziennego tłumaczenia dziesiątkom co najmniej ludzi? Żadne pieniądze nie wynagrodzą zszarganych nerwów i zdrowia.
Niestety nie sekretarka - Kierownik sprzedaży tak mam napisane w umowie o pracę i swoim nazwiskiem firmowałam te wszystkie przekręty. Teraz staram się nadać mu dawnego blasku, a ludzie typy "toyuta" jak i odnosnik do umowy nie mają odwagi podać swoich prawdziwych danych.
Sprawą pana Ogo... zajęła sie prokuratura - nie znam nicku stad, który straszył moją rodzinę - to wszystko co mam do powiedzenia, inni uczciwi są lub będą informowani przeze mnie, nie prze to durne forum