Uwaga Oszuści na portalach ogłoszeniowych

31 Sty 2014, 13:14

Bylem dzisiaj na policji zgłosić sprawe...
mam czekac ale i tak wszystko ma trafic do katowic...
nie powiem ze mnie to nie boli bo boi ale i tak mysle ze gowno odzyskam... :bored:
mrugas
Nowicjusz

Prawo jazdy: 09 03 1997
Przebieg/rok: 10tys. km
Auto: Audi
Silnik: 2.0
Paliwo: Diesel
Typ: Kombi
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2009

31 Sty 2014, 16:27

Musicie zrozumiec ze Plucinski to tylko słup figurant ....prawdziwi oszusci to Ci niby pracownicy ....wierzcie mi wiem jak to działa . Ten Plucinski to g...o wie ,załozyli na niego fim płacą z 1000 zł miesiecznie za działanie w jego imieniu i tyle on pójdzie siedziec a im nic nikt nie zrobi. Alkoholicy i ludzie biedni zdesperowani godzą się na takie rzeczy za nędzne 1000 zł miesiecznie i doskonale wiedza ze pójda siedziec. Znam sytuacje gdzie ludzie bez srodków do zycia dawali swoje dowody osobiste zeby oszusci brali na nich tel. na abonament i za udostepnienie dowodu dostawali 100 zł a oszust sprzedawał tel za ok 3 tys....a teraz Ci ludzie mają grzywny i wyroki w zawieszeniu ale nawet nie pisną ze ktos inny ogarnąl tel . Tak to działa drodzy Panstwo szukac tych pracowników a nie Plucinskiego dlatego chetnie zeskanowali wam jego dowód BO TO SŁUP :/
Magie
Obserwowany

Prawo jazdy: 07 11 2001
Auto: opel vectra
Silnik: 2.0
Paliwo: Benzyna
Typ: Sedan/Limuzyna
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 1996

31 Sty 2014, 19:58

mrugas napisał(a): i tak mysle ze gowno odzyskam... :bored:
Niestety.tak sobie to czytam i widze ze nie Ty jeden zaczeles myślec.Niestety ale myslenie włączyłes troche za pozno.. :!:
Co bys nie robił,jak byś nie robił i tak piekło i tak piekło.
Nie odpowiadam na PW.
Migi60
Forumowicz VIP

Miejscowość: Polska
Prawo jazdy: 10 07 1979
Auto: OPEL CORSA
Silnik: 60KM
Typ: Hatchback
Rok produkcji: 2014

31 Sty 2014, 20:42

Moim zdaniem jest też zamieszana pani J.czyli sekretarka:) a mam swoje powody aby tak myślec...po ostatnich dwóch rozmowach tel.ta pani się gubi i chyba nie słyszy samej siebie co mówi....sprawa zgłoszona na policję
MrWysoka
Nowicjusz

Prawo jazdy: 07 08 1990
Przebieg/rok: 14tys. km
Auto: VV
Silnik: 1600
Rok produkcji: 2007

31 Sty 2014, 21:16

Bardzo się cieszę, ze sprawa została zgłoszona do policji, bo nie mam czego ukrywać - tłumaczyć się nie muszę na bezpodstawne zarzuty, albowiem nie mam powodu. Myśl człowieku - jestem jedna, staram się nawiązywać z Państwem kontakt - nikt tego nie szanuje na tym forum. O wielu osobach nie wiem, dzwonię, proszę, nie jestem w stanie odpowiadać za oszustwa nie wiedzieć ilu osób w to zorganizowanych. A teraz zamiast na Honolulu, Bermudach czy innych wyspach jestem na tym cholernym Śląsku i tłumaczę się za innych, narażam się na nieprzyjemności codziennego tłumaczenia dziesiątkom co najmniej ludzi? Żadne pieniądze nie wynagrodzą zszarganych nerwów i zdrowia.
Niestety nie sekretarka - Kierownik sprzedaży tak mam napisane w umowie o pracę i swoim nazwiskiem firmowałam te wszystkie przekręty. Teraz staram się nadać mu dawnego blasku, a ludzie typy "toyuta" jak i odnosnik do umowy nie mają odwagi podać swoich prawdziwych danych.
Sprawą pana Ogo... zajęła sie prokuratura - nie znam nicku stad, który straszył moją rodzinę - to wszystko co mam do powiedzenia, inni uczciwi są lub będą informowani przeze mnie, nie prze to durne forum
joaś
Nowicjusz

Auto: nie mam
Typ: Inny
Rok produkcji: 2020

31 Sty 2014, 21:42

A nie zastanawia was skąd ta sekretarka tu na forum????bo przecież to trzeba znależć,szukać,być zainteresowanym wyłudzeniami,jej tu nie powinno być!!!no to skąd jej zainteresowanie tu i tym tematem!!!skąd taka niekumata sekretarka udziela się tu na forum????ONA JAKO nieświadoma spokojnie żyje,a tu nagle szuka forum aby ogłosić super newsa!!!!W JEDNEJ WODZIE KĄPANI!!
panel11
Nowicjusz

Prawo jazdy: 0- 0-1989
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Silniki LS - General Motors
    Z Japonii przenosimy się do Stanów Zjednoczonych, czyli prawdziwego królestwa potężnych silników o widlastym układzie cylindrów. Właśnie taką architekturą cechują się silniki General Motors z linii ...
    5 technologicznych ciekawostek w wodorowej Toyocie Mirai
    "Mirai" po japońsku znaczy "przyszłość". To nie przypadek, że Toyota nadała taką właśnie nazwę swojemu pierwszemu modelowi zasilanemu wodorem. Mirai nie emituje żadnych spalin ani zanieczyszczeń, a jego napęd pracuje bardzo ...

31 Sty 2014, 21:54

kochani musimy miec kontakt na oddzielnym forum wiec musimy sie kontaktowac ja zaczalem troche działac ale to kropla w morzu wiem ale.... Jak chcecie
zupa1234
Nowicjusz

Prawo jazdy: 01 12 1932
Przebieg/rok: 2tys. km
Auto: nysa
Silnik: 2124
Typ: Van
Rok produkcji: 1936

31 Sty 2014, 23:00

A Ja sądzę, że ta " sekretarka" jest tu na forum dlatego, że została tak samo oszukana jak my. Bo gdyby była z Nimi to już by się bawiła za nasze pieniądze i zamiast Ją oskarżać powinniśmy jej wysłuchać bo na pewno miała z nimi większy kontakt jak My. A jeżeli chodzi o założenie innego forum to jestem za, ponieważ Oni na pewno piją sobie piwko i mają wielki ubaw z naszych dyskusji. I czy ktoś dzwonił do administratora tegoż forum, ponieważ mój wpis informujący was, że ta firma to jeden wielki przekręt został usunięty a pewnie dzięki informacji, którą zamieściłam na samym początku było by dużo mniej wpłat na konto tej firmy. I nie rozumiem dlaczego usunęli mój wpis nie informując mnie o tym, a czytając regulamin powinnam zostać o tym poinformowana.
IwonaG
Nowicjusz

Auto: Nie mam

01 Lut 2014, 02:25

Jako jeden z wielu tutaj pokrzywdzonych proszę Was o podanie swoich namiarów (tel., email). Skoordynujemy wysiłki w celu odzyskania naszych pieniędzy - o ile to możliwe, a jeśli nie - uprzykrzenia życia oszustom. Musimy się kontaktować bezpośrednio, forum to złe miejsce na ustalanie czegokolwiek.
mój email: [email widoczny po zalogowaniu]
motto: I Herkules d..a, kiedy wrogów kupa
Tiguan2
Obserwowany

Auto: Tiguan

01 Lut 2014, 13:52

Oświadczam, że numer telefonu jaki jest podawany przy ogłoszeniach został ok. dwóch godzin temu zablokowany "na skutek nadużycia"- przez kogo nie wiem. Nie dostałam informacji ani od operatora (po podaniu cyferek z karty ) ani od żadnego oddziału policji. Policja każe mnie czekać na wyjaśnienie sprawy - ręce opadają na takie działania organów prawa. Oczywiście t-mobile nie podaje danych telefonicznych do działu nadużyć jedynie adres mailowy: [email widoczny po zalogowaniu]
Nie mam nawet potwierdzenia odebrania wiadomości, dla mnie to horror.
Przepraszam więc za to, ze nie ma ze mną kontaktu telefonicznego, dlatego proszę o podanie e-maili, na szczęście te zapisuję nie tylko w komputerze i są ukryte.
Proszę wybaczyć - z prywatnego numeru, który niektórzy z Państwa posiadają dzwonić nie będę, za zbrodnie innych płacę własnym zdrowiem.
joaś
Nowicjusz

Typ: Inny
Rok produkcji: 2020

01 Lut 2014, 15:46

Szanowna pani J.za chwilę pani napisze że zablokował ktoś adresy email...a następnie że policja zabezpieczyła prywatny komputer itd...pani jest powiązana z tym wyłudzeniem...chce pani uśpić naszą czujność... a jeszcze jedno gdzie i w którym komisariacie czy prokuraturze zgłosiła pani tą sprawę o wyłudzenie????? i tak za moment pani zniknie i ślad się urwie....
MrWysoka
Nowicjusz

01 Lut 2014, 17:37

Już pisałem wystarczy kupić numer za 5 zł podać na forum i zbierać kontakty.
A wy tylko się oskarżacie , jeśli zablokowali pani nr faktycznie to znaczy że czytają forum i działają a wy nic nie robicie.
Na tym forum można wysyłać wiadomości ukryte do wybranej osoby.
Coś organizował opelastra112 bo do mnie pisał i co?
robert1
Nowicjusz

Prawo jazdy: 18 06 1986
Przebieg/rok: 40tys. km
Auto: BMW E 60
Typ: Sedan/Limuzyna
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2004

01 Lut 2014, 17:52

Po raz kolejny pytam, czy robimy coś razem, czy mam iść do swojej prokuratury, bo jakoś ta nasza współpraca słabo wygląda. Czy jest ktoś z okolic Katowic, żeby pójść na miejscu do prokuratora?
wdarekw
Nowicjusz

Prawo jazdy: 17 07 1987
Przebieg/rok: 30tys. km
Auto: CHEVROLET
Silnik: 1,3
Typ: Hatchback
Rok produkcji: 2012

01 Lut 2014, 18:01

jeszcze raz powtarzam nie pierdolcie tu na forum tylko idźcie na policję to jedyne rozwiązanie - pieniędzy nie odzyskacie ale jest chociaż szansa że ich dorwą
kantra
Nowicjusz

Prawo jazdy: 10 02 1996
Przebieg/rok: 35tys. km
Auto: mondeo
Silnik: 2.0 tdci
Rok produkcji: 2004

01 Lut 2014, 18:11

Wszystko jest zgłoszone na policji i w prokuraturze,osobiscie to zrobiłam.Być może tych szczurów złapią i bekną za wszystko.
MrWysoka
Nowicjusz