Dzięki za rady
Cherokee piękne auto i mimo że trochę mniej miejsca to tragedii by nie było. Tylko automat do mnie nie przemawia. Jeździłem trochę automatem w firmie i nie mogłem się przyzwyczaić.
Frontera wydaje mi się że byłaby dla mnie najlepszym wyborem. Bo oprócz tego że mieści się w moich kryteriach to jeszcze wygląd jest niczego sobie.
Jeszcze kolega polecił mi Discovery. Ale jakoś mam obawy przed ceną części. Jest jakaś znacząca różnica?
Jakie konkretne silniki moglibyście polecić do frotki? Albo jeepa jeśli jest jakiś inny wybór niż gloryfikowane 4.0
![Smile :)]()
?
Pozdrawiam
Paweł
[ Dodano: 8 Luty 2011, 15:56 ]Co to rexton??
[ Dodano: 8 Luty 2011, 20:13 ]sprawdziłem na allegro
15tys PLN trochę mało
to jakie silniki?? na autocentrum.pl frontera B z silnikiem 3.2 v6 ma dobrą ocenę, ale to trochę duży silnik mi się wydaje, tak jak w cheroku.
Bardzo podoba mi się jeszcze discovery, ale jak już mówiłem boje się kosztów części i serwisu. Jak to jest z tym autkiem? Mocno odbiega od np frontery w kosztach utrzymania? Czy może jest podobnie? Piszą o nim jakby nie było to awaryjne autko, a 2.5 TDi to jestem w stanie sobie wyobrazić, bo 4l czy 3.2l to dla mnie jakoś tak duuuużo.
Jak się jeździ tym autkiem i jakie jest na co dzień w "normalnym" użytkowaniu.
Pozdrawiam
Paweł
[ Dodano: 8 Luty 2011, 21:00 ]sprawdziłem na allegro
15tys PLN trochę mało
to jakie silniki?? na autocentrum.pl frontera B z silnikiem 3.2 v6 ma dobrą ocenę, ale to trochę duży silnik mi się wydaje, tak jak w cheroku.
Bardzo podoba mi się jeszcze discovery, ale jak już mówiłem boje się kosztów części i serwisu. Jak to jest z tym autkiem? Mocno odbiega od np frontery w kosztach utrzymania? Czy może jest podobnie? Piszą o nim jakby nie było to awaryjne autko, a 2.5 TDi to jestem w stanie sobie wyobrazić, bo 4l czy 3.2l to dla mnie jakoś tak duuuużo.
Jak się jeździ tym autkiem i jakie jest na co dzień w "normalnym" użytkowaniu.
Pozdrawiam
Paweł