REKLAMA
Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
loptiooo napisał(a):No dobra a coś z poza grupy vag jesteście w stanie polecic, moze cos z tyl napedem?
loptiooo napisał(a):Czyli do 10k kupie tylko 1.6 2.0 8 zaworowki, niezle
loptiooo napisał(a):Czyli do 10k kupie tylko 1.6 2.0 8 zaworowki, niezle
Sopelek napisał(a):Czyli wychodzi na to że autor może sobie kupić bilet miesięczny na 6 lat najbliższych a po auto może jechać jak będzie nie wiem może 50k w portfelu ciekawa teoria
toyman40 napisał(a):Ale serwis za 25k czy usunięcie wad pozakupowych za 25k ?
Sopelek napisał(a): a po auto może jechać jak będzie nie wiem może 50k w portfelu ciekawa teoria
Sopelek napisał(a):No i wkład 5k w auto za 10, to troszkę coś chyba nie bardzo, po ciemku ktoś oglądał czy w ogóle i wywalił gotówę na stół?
Sopelek napisał(a):A po czym to wnosisz, sądzisz że za 10k auto kupuje ktoś kto ma dokładnie 10 tys zł w kieszeni? i zero więcej?
Sopelek napisał(a):Jak ktoś ma gruby hajs to kupuje nowe auta, a nie nawet za 50k, wtedy nie martwi się ile co kosztuje. 50k na auto wydaje ta sama osoba tylko więcej uzbierała. Takie moje zdanie
Sopelek napisał(a):No i wkład 5k w auto za 10, to troszkę coś chyba nie bardzo, po ciemku ktoś oglądał czy w ogóle i wywalił gotówę na stół?
Sopelek napisał(a):Jak turbina jest śmieciem, kopci gwiżdzę to auta nie kupuje, jak się nadmiernie poci, cieknie coś to odpuszczam, jak mam na dzień dobry komplet opon do wymiany to albo ostra redukcja ceny albo do widzenia.
Ogniska korozji ok ale jak gnije cały to do widzenia.