REKLAMA

Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
antos90 napisał(a):Trochę odkopię temat, ale co mi tam.
http://www.krewkart.pl/info.php
Takie coś. Ja akurat otrzymałem bezpłatnie po którymś tam oddaniu krwi i noszę razem z prawem jazdy i zgodą na przeszczep organów w przypadku stwierdzenia śmierci.
A w całej polsce wielką paczkę czekolad każdorazowo po oddaniupocieszny napisał(a):(...) na przykład w Krakowie Honorowy dawca 1 kategorii dostaje między innymi darmowy bilet MPK na wszystkie linie
fourup napisał(a):A w całej polsce wielką paczkę czekolad każdorazowo po oddaniupocieszny napisał(a):(...) na przykład w Krakowie Honorowy dawca 1 kategorii dostaje między innymi darmowy bilet MPK na wszystkie linieMniam...
![]()
A do tego z innych bonusów - możliwość zwolnienia z obowiązku placenia abonamentu RTV, znajomość z bardzo fajnymi pielęgniarami (na przykład ze Szpitala Wojskowego na Wrocławskiej), dzień wolny PŁATNY! w firmie każdorazowo przy oddaniu krwi...
# Zasłużony Honorowy Dawca Krwi (dawniej I stopnia) przysługuje honorowemu dawcy krwi:Dishman napisał(a):pocieszny napisał(a):no tylko trzeba zdobyć 1 Grupe
to ile trzeba tej krwi oddać?
najn man herartur73 napisał(a):Krew pobrana przez komary się nie wlicza..?
chwilowo utknąłem na 12 tomieartur73 napisał(a):Odsyłam Honorowych do lektury kilkunastotomowej historii B. Lumleya -"Nekroskop"
A Ty znowu na dyżurze się udzisz?pocieszny napisał(a):najn man herartur73 napisał(a):Krew pobrana przez komary się nie wlicza..?
chwilowo utknąłem na 12 tomieartur73 napisał(a):Odsyłam Honorowych do lektury kilkunastotomowej historii B. Lumleya -"Nekroskop"
Niestety, ja już na wioskę pomykałem, kiedy się chłopaki schodzili...pocieszny napisał(a):sie nie nudzefourup napisał(a):A Ty znowu na dyżurze się udzisz?życie ratuje
![]()
byłeś na ściemie?
adelon napisał(a):nie lepiej w dowodzie osobistym? wypadki nie zdarzają się tylko kierowcą.