17 Sie 2011, 01:27
Raul Hightowler znów się uaktywnił. Tym razem wynajmuje wirtualne mieszkania po okazyjnych cenach w Warszawie. Uważajcie!
Oto link do ogłoszenia:
[link do Tablica wygasł]
A oto korespondencja z rzekomym właścicielem:
Twoja odpowiedź .
Witam,
czy są dodatkowe opłaty czy juz wszystko w cenie?
Kiedy można zobaczyć mieszkanie?
Pozdrawiam
Justyna
Data: wtorek, 16 sierpień (5 godz. temu) [email widoczny po zalogowaniu] .
Hello,
Thank you for your interest.My name is Raul Hightwoler and from the internet add, you could see, i have available this apartment.
I am looking for someone to live in it, as soon as possible, because i recently divorced and I moved back to my country , i work here as a police officer, in England . I am currently located in London. The renting period is from 3 months upto 8 years. As a result of this I want to rent, for this period, at this price and also to find the perfect person for my apartment. I`m the owner of the apt and it's like in the pics.
The apartment is furnished, but I have the option of sending all my furniture into storage if you want to bring your own (no extra costs). The rent for 1 month is
1 500 zl (for the whole apartment) including all utilities (water, electricity, Internet, cable, parking, air conditioning, dishwasher, garbage disposal, microwave, refrigerator). You can move in the apt in the same day when you receive the keys. The only problem is that I`m the only person who has the keys but I hope that we will find a solution.
Thank you for your interest and I will look forward to hearing from you soon . We can do this transaction through Remax because they have a program that protect the buyer.if you are interested i will explain the entire procedure
Raul Hightowler.i will be very happy if you can write back in english because i don't speak very well polish.
Witam,
Dziekujemy za interest.My imie Raul Hightwoler iz dodac do Internetu, mozna bylo zobaczyc, mam dostepne w tym mieszkaniu.
Szukam kogos, kto w nim zyc, jak najszybciej, bo niedawno rozwód i wrócila do mojego kraju, i tu pracowac jako funkcjonariusz policji, w ??Anglii. Jestem obecnie w Londynie. Okres wynajmu to od 3 miesiecy do wrzesnia 8 lat. W zwiazku z tym chce do wynajecia, w tym okresie, w tej cenie, a takze, aby znalezc idealne osoby do mojego mieszkania. I `m wlasciciela apt i to jak w fotki.
Mieszkanie jest urzadzone, ale maja mozliwosc wysylania wszystkie moje meble do przechowywania, jesli chcesz miec swój wlasny (bez dodatkowych kosztów). Czynsz za 1 miesiac
1 500 zl (za caly apartament), w tym wszystkie media (woda, prad, Internet, telewizja kablowa, parking, klimatyzacja, zmywarka, wywóz smieci, mikrofalówka, lodówka). Mozna przeniesc w apt w tym samym dniu po otrzymaniu kluczy. Jedynym problemem jest to, ze I `m jedyna osoba, która ma klucze, ale mam nadzieje, ze znajdziemy rozwiazanie.
Dziekujemy za zainteresowanie i czekam na kontakt z Panstwem wkrótce. Mozemy to zrobic poprzez te transakcje Remax poniewaz program ochrony buyer.if jestes zainteresowany opisze cala procedure
Raul Hightowler.i bedzie bardzo szczesliwy jesli mozesz odpisac w jezyku angielskim, poniewaz nie znam dobrze polskiego.